Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Világ legjobbja lett a luxemburgi mezőnyben a Jammertal Borbirtok vörösbora

Köszönjük a gratulációkat!

2021. július 07. - Jammertal
Az, hogy magyar borként a világ legjobbjai táborát erősíthetjük, fantasztikus érzés. Van értelme a mindennapi kemény munkánknak és a megalkuvás nélküli minőség iránti törekvéseinknek. A jó bor az életünk és a szenvedélyünk. 

Nagyon köszönjük számos sajtóorgánum publikációját: a világ egyik legnagyobb presztízsű borversenyén, a Concours Mondial de Bruxelles 2021-en, a legmagasabb pontszámot a vörösborok kategóriájában mintegy hét és félezer mintából a villányi Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015 bora kapta, amely elnyerte a Grand Gold Medal Revelation Red Wine díjat. A világsiker értékét mutatja, hogy ilyen nyílt kategóriában és a verseny történetében először kapta magyar vörösbor ezt a díjat!  

Még egyszer: nagyon köszönjük a gratulációkat, az üzeneteket és telefonhívásokat. :) 
A vásárlási lehetőségekről hamarosan további tájékoztatást adunk!
A Jammertal Borbirtokon csoportos kóstolásra is van lehetőség. 

Kóstolja meg a Jammertal Borbirtok világbajnok borát, a Cassiopeia Merlot 2015-öt: boldogan írtuk le ezt a mondatot! :)
jammertal-borbirtok.jpg

 

Díjaink: https://jbb.hu/dijaink/



***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

 

Bor, jó magyar bor, borbolt, bor online, magyar borok, prémium bor, luxus bor, Villány, bor webshop, designer bor, designerbor, designer borok. Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015, Cassiopeia Merlot 2015. Concours Mondial de Bruxelles 2021 Cassiopeia Merlot 2015.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr9116615420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása