Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Lepje meg magát luxus bortrezor bérleti szolgáltatással!

2020. november 18. - Jammertal

A jelenlegi körülmények között felértékelődik a "quality me time", vagyis az az idő, amelyet lehetőleg olyan minőségben töltsünk, amely hozzánk méltó. Igaz ez arra is, hogy minőségi ételeket és italokat fogyasszunk és jól bánjunk saját magunkkal. Szerintünk a luxus a mindennapok örömében rejlik.

Önnek már van bérelt  bortrezorja? Gyakorlatilag privát high-tech borospinceként kezelheti a rendszert. Mikor kezdené el ezt a luxust, ha nem most! Az egyik legfontosabb előnye, hogy valaki otthon érezheti magát egy világcsúcs borászatban és élvezheti ennek minden előnyét anélkül, hogy a szőlészettel és borászattal kapcsolatos nyűgök, problémák és pénzügyi kockázatok őt bármilyen szinten terhelnék. Mutatjuk a többi előnyt is.


Mitől egyedülálló a Jammertal borbirtokon?

Ilyen nagyságú, komplexitású és kivitelezésű infrastruktúra, ami a nagyközönség számára elérhető, ritka, mint a fehér holló az egész világon.

Miért hasznos?

Vannak különleges évjáratok, azokban készített különleges tételek. A borászatok nyilvánvalóan abban érdekeltek, hogy bizonyos célszerű időn belül eladják készleteiket. Miután egy évjárat kifutott, az többé nem elérhető kereskedelmi forgalomban (vagy csak jelentős felárral). Ha valakinek egy évjárat egy bizonyos bora megtetszik, érdemes belőle egy nagyobb mennyiséget megvásárolni és azt későbbi időszakra elraktározni.

Kinek szól a Trezor szolgáltatás?

Bárki számára elérhető, aki a szerződéses ajánlat szerint évente megadott összegben vásárol a Jammertal Borbirtok kínálatából.

Olyan borbarátoknak ajánljuk, akik úgy szeretnék tárolni boraikat, hogy azok ideális körülmények fejlődhessenek az évek során.

1_1.jpg

Miért érdekes?

A lojális Jammertal Borbirtok partnerek számára biztosítjuk ezt az extra opciót. Lehetővé tesszük, hogy éljenek a fentebb vázolt lehetőséggel. Nyilvánvalóan, ha vásárlásaik nagyságrendje trezorhasználtra jogosítja őket, akkor olyan bort tartanak benne, amilyet akarnak (nem feltétlenül a JBB borait), de az ott tárolt borok eredetét számlával kell igazolniuk (a bor jövedéki termék).

Mire jogosít a tagság?

A trezorkör tag bármilyen bort érlelhet a rendelkezésére álló trezorban. A tagok – előzetes bejelentkezés alapján – társaságukkal szabadon használhatják a JBB Látogatóközpont facilitásait. Látogatásuk esetén a személyzet célszerű létszámban térítésmentesen rendelkezésükre áll.

4.jpg

Melyek a további előnyei? 

A trezorkör tagok különböző, csak nekik szóló ajánlatokat és kedvezményeket kapnak a JBB termékeire. Évente (Covid időszak nem számít bele) tavaszi és őszi találkozókat szervezünk számukra, ahol a szórakozás mellett bemutatjuk a piacra még nem került tételeinket.

Mennyibe kerül?

Komoly borászatoknál 3 különböző ár létezik:

  1. Nyers bor, ami érlelés előtt / közben kerül bemutatásra. Ezt lehet a legkedvezőbb áron lefoglalni.
  2. Kész bor, ami már palackba került, de még nem került kereskedelmi forgalomba, mert 1 – 2 éves palackérlelés vár rá.
  3. Kész, kereskedelmi forgalomba hozott bor a standard árával.

A trezortagok az 1. és 2. pontokban leírt állapotban előjegyezhetik a borokat (nyilván akkor ki kell fizetniük az adott állapotnak megfelelő árat).

A 3. pontban leírt árakból kizárólag csak nekik járó kedvezményeket kapnak.

3.jpg

Van-e fix ár?

A trezorkör tagság ahhoz kötött, hogy a tagnak minden évben egy megadott összegért vásárolnia kell a JBB portfoliójából.

Az elköltött pénzösszeghez (Premium, Prestige és Privilege kategóriák) sávosan különböző méretű és kapacitású bortrezor használati jog és kedvezménycsomag jár.

Ajánlatkérés, megrendelés

Ha szeretné meglepni önmagát vagy másokat bortrezor bérleti szolgáltatással, kolléganőnk, Polgár Kata áll szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken.

Polgár Kata
Mobil: +36 30 857 9212
E-Mail: polgar.kata@jbb.hu
Bortrezor Tagsági Kör Ügyintézés, Események Szervezése, Helyfoglalás, Borvásárlás

2.jpg

KOH-I-NOOR CABERNET FRANC 2011

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr6416290550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása