Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Bor és társadalmi szerepvállalás

Vegyen részt a kampányban Ön is

2021. január 09. - Jammertal

Köszönetet szeretnénk mondani mindkét ( ! ) kedves megrendelőnknek, akik december folyamán karácsonyi jótékonysági akciónk keretén belül Cassiopeia CS 2011 tételt vásároltak.

40 ’ 015 honfitársunk közül, akik e felhívásunkat megtekintették, 0,005% (nulla egész öt ezred százalék) érezte fontosnak, hogy egy különleges ünnepen egy különlegesen szép borral különleges jót tegyen különlegesen hátrányos helyzetű embertársaival. Nekik teljes szívünkből köszönetet mondunk.

Palackonként nettó 5 ’ 000 Ft-ot a Vakok Állami Intézete „Fény A Sötétben Alapítvány"-ának utalunk jótékonysági célból.

Azok számára, akik úgy érzik, fontos az saját jó érzésük biztosításával együtt a társadalmi szerepvállalás, továbbra is nyitva áll a „Fogadj örökbe egy szőlőtőkét!" akciónk, melyhez egész évben csatlakozhatnak.

A Jammertal Borbirtok kezdettől hisz a társadalmi felelősségvállalás és a közös összefogás erejében. Minden tevékenységünk arra irányul, hogy kiválót nyújtsunk, hiszünk abba, hogy az általunk képviselt értékek megtalálják azokat, akik hasonló elvek alapján élik az életüket. Számunkra a Vakok Állami Intézete „Fény A Sötétben Alapítvány” fontos, nekik szeretnénk támogatást nyújtani az Önök segítségével is.

A szőlőtőke megrendeléséről itt olvashat részleteket:

https://jammertal.blog.hu/2021/01/09/fogadjon_orokbe_egy_szolotoket_jotekonysagi_lehetoseg

20200826_061741.jpg 

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr1916378794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása