Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Önök kóstolták: Koh-I-Noor Cabernet Franc 2011

Valentin napi ajándéknak is tökéletes

2021. február 08. - Jammertal

Folyamatosan abban az örömben van részünk, hogy vásárlóink és olvasóink kommentelnek, kérdeznek és megtisztelnek minket a véleményükkel. Egy újabb kóstoló-beszámolót hoztunk.

András, Budapest

Bevallom, régóta kerülgettem a bort, szűk baráti körben a vendégeimet egy sokszorosan díjnyertes borral akartam meglepni. Kíváncsi is voltam rá, mit neveznek a borbirtok egyik legkiválóbb borának.
 
Webshopból vásároltam, a Jammertal korábbi vásárlói ajánlója győzött meg.
 
Alapvetően nem áll távol tőlem, amire a borbirtok hivatkozik: a luxus a mindennapok örömében rejlik. Előzetes terveim ellenére így hétköznap este bontottam ki – első körben egyedül.
 
Nem gondoltam volna, hogy egyetlen kortyban érzem a szilvát, az áfonyát és az étcsokoládét. Hosszan tartottam ki a kortyot, nem akartam siettetni.
 
A bor nagyon testes, zamatos. Csak és kizárólag igényes borbarátoknak ajánlom. Jártam pár helyen itthon és külföldön egyaránt, ilyen borral ritkán találkoztam, főleg nem 100 Euro alatt.
 
Az új kiszemeltem a Cassiopeia Merlot 2012. Barátnőm már jelezte, hogy Valentin napkor örülne neki. Nem fogok ellenállni.

img_3593.jpeg

 

Köszönjük szépen a véleményt, további kellemes kísérletezést, kóstolást kívánunk a kiszemelttel és a többi Jammertal borral is.
   
A bor ezen a linken rendelhető meg, webshop:

KOH-I-NOOR CABERNET FRANC 2011
https://jbb.hu/termek/koh-i-noor-cabernet-franc/

30.000 Ft

Díjak: 
2014 – Monde Selection Aranyérem
2016 – Mundus Vini Aranyérem + Best Show of Hungary
2017 – Mundus Vini Aranyérem + Best Show of Hungary

 

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr8316420720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása