Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Szőlőtőke örökbefogadása: tegyen Ön is jót!

2021. február 25. - Jammertal
Köszönjük szépen mindazoknak, akik mostanáig csatlakoztak jótékonysági kampányunkhoz. Új videónkban egy kedves örökbefogadónk tábláját helyeztük ki. 

  
Fogadjon örökbe Ön is egy szőlőtőkét (a saját, természetes közegében kényelmesen növekvő növényt), és kísérje figyelemmel az alakulását!
Magánszemélyek és cégek egyaránt megvásárolhatják.
Az örökbefogadás fix értéke: bruttó 15.000 Ft / év.
Az összegből bruttó 10.000 Forintot  jótékonysági célokra fordítunk.
A szervezet, amely a pénzt megkapja és erről pénzügyi bizonylatot is küldünk: Vakok Állami Intézete „Fény a Sötétben Alapítvány” .
jammertal_6.jpg
A fotón Kövesdi Zsófia főborász és Nagy Zsolt szőlész látható.

A jótékonyság egy olyan döntés, egy olyan tett, amikor mások helyzetének könnyítése érdekében végzünk aktivitást. Szeretettel gondolunk másokra és adunk, jót cselekszünk velük, értük. Mi is hiszünk az adásban, ennek mentén indítottuk el a kampányunkat. Adni jó.
 
Amennyiben Ön is szeretne jót tenni, örömmel várjuk a csatlakozását. 

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr716439416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása