Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Jammertal csütörtök

2021. március 22. - Jammertal

Reflektálva az igényekre, elindítjuk új kampányunkat, a 'Jammertal csütörtököt'! :)

Ha van kedve kísérletezni, vegyen részt Ön is a 'Jammertal csütörtökön'! Ehhez a következőket kell tennie:

1. Válassza ki az Önnek tetsző borokat teljes áron a Jammertal szortimentjéből. Itt tudja megtekinteni a borokat: https://jbb.hu/borok/.

2. Írjon egy e-mailt aznap, csütörtökön az onlinerendeles@jbb.hu-ra, ahova behivatkozza a borokat, melyikből hány palackot szeretne rendelni. Minimum rendelés összesen bruttó 20.000 Ft értékben.

3. Ezen felül egy hónapon keresztül minden csütörtökön más-más borokat fogunk kínálni. Amennyiben a fenti első két lépésen túl van, azzal szeretnénk kedveskedni, hogy a csütörtöki aktuális ajánlatunkból 1 bort 50%-os kedvezménnyel tud megvásárolni pluszban!

jammertal-csutortok2.jpg

További részletek:

  • Minden csütörtökön más, csak aznap kedvezményes borokat ajánlunk.
  • Vásárlás érvényessége: csütörtökön 00:00 és 24:00 között leadott rendelés esetén az onlinerendeles@jbb.hu e-mail címre.
  • A három lépésnek, feltételnek együttesen kell teljesülnie.
  • Fizetés: banki előreutalással vagy utánvétellel (szállítás során történő bankkártyás vagy készpénzes kiegyenlítéssel).
  • Szállítás: Budapest területén ingyenes.
  • Az ajánlat a webshopban történő vásárlásra nem érvényes, a kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, a kedvezmény készpénzre nem váltható.


Tartson velünk!

jammertal-csutortok.jpg

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr5716474370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása