Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Luxus bortrezor klub szolgáltatás a Jammertal Borbirtokon

2021. április 12. - Jammertal

A trezorklub tagság egyik legfontosabb előnye, hogy valaki otthon érezheti magát egy világszínvonalú borászatban. Élvezheti ennek minden előnyét anélkül, hogy a szőlészettel és borászattal kapcsolatos nyűgök, problémák és pénzügyi kockázatok őt bármilyen szinten terhelnék. Gyakorlatilag privát high-end borospinceként kezelheti a rendszert.

Coco Chanel szerint „a luxus nem a szegénység ellentéte, hanem az ízléstelenségé”. Ennek minden betűjével egyetértünk, hozzátéve, hogy a luxus a mindennapok örömében rejlik. Ez kiterjed arra, hogy minőségi időt biztosítsunk magunknak, legyünk igényesek dolgokkal kapcsolatban.

jammertal-borbirtok-trezor2.jpeg

Trezor kérdések és válaszok:

Mitől egyedülálló a Jammertal Borbirtokon?

Ilyen nagyságú, komplexitású és kivitelezésű infrastruktúra, ami a nagyközönség számára elérhető, ritka, mint a fehér holló az egész világon.

Miért hasznos?

Vannak különleges évjáratok, azokban készített különleges tételek. A borászatok nyilvánvalóan abban érdekeltek, hogy bizonyos célszerű időn belül eladják készleteiket. Miután egy évjárat kifutott, az többé nem elérhető kereskedelmi forgalomban (vagy csak jelentős felárral). Ha valakinek egy évjárat egy bizonyos bora megtetszik, érdemes belőle egy nagyobb mennyiséget megvásárolni és azt későbbi időszakra elraktározni.

Komoly borászatoknál 3 különböző ár létezik:

  1. Fejlődésben lévő bor, mely érlelés közben kerül bemutatásra. Ezt lehet a legkedvezőbb áron lefoglalni.
  2. Kész bor, ami már palackba került, de még nem került kereskedelmi forgalomban, mert néhány éves palackérlelés vár rá.
  3. Kész, kereskedelmi forgalomba hozott bor standard árral.

A trezortagok az 1. és 2. pontokban leírt állapotban előjegyezhetik a borokat az adott állapotnak megfelelő áron.

A 3. pontban leírt árakból kizárólag csak nekik járó kedvezményeket kapnak.

jammertal-borbirtok.jpeg

Kinek szól a trezorklub szolgáltatás?

Bárki számára elérhető, aki a szerződéses ajánlat szerint évente megadott összegben vásárol a Jammertal Borbirtok kínálatából.

Olyan borbarátoknak ajánljuk, akik úgy szeretnék tárolni boraikat, hogy azok ideális körülmények fejlődhessenek az évek során.

Mire jogosít a trezorklub tagság?

A trezorkör tag bármilyen bort tárolhat és érlelhet a rendelkezésére álló trezorban. Az ott tárolt borok eredetét számlával kell igazolniuk (a bor jövedéki termék). A tagok – előzetes bejelentkezés alapján – társaságukkal szabadon használhatják a JBB Látogatóközpont infrastruktúráját. Látogatásuk esetén a személyzet célszerű létszámban térítésmentesen rendelkezésükre áll.

jammertal-borbirtok-trezor.jpeg

Melyek a további előnyei?

A trezorkör tagok különböző, csak nekik szóló ajánlatokat és kedvezményeket kapnak a JBB termékeire.

Évente (Covid időszak értlemszerűen nem számít bele) tavaszi és őszi találkozókat szervezünk számukra, ahol a szórakozás mellett bemutatjuk a piacra még nem került tételeinket.

Mennyibe kerül?

A trezorklub tagság ahhoz kötött, hogy a tagnak minden évben egy megadott összegért vásárolnia kell a JBB portfoliójából.

Az elköltött pénzösszeghez (Premium, Prestige és Privilege kategóriák) sávosan különböző méretű és kapacitású bortrezor használati jog és kedvezménycsomag jár.

jammertal-borbirtok-trezor4.jpeg

Ajánlatkérés, megrendelés

Ha szeretné meglepni önmagát vagy másokat bortrezor bérleti szolgáltatással, kolléganőnk, Polgár Kata áll szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken.

Polgár Kata

Mobil: +36 30 857 9212

Email: polgar.kata@jbb.hu

Bortrezor klub tagsági ügyintézés, események szervezése, helyfoglalás, borvásárlás

 

jammertal_1.jpeg


***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr2616499288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása