Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Ha csütörtök, akkor Jammertal!

2021. április 14. - Jammertal

Közkívánatra egy gourmet különlegességgel készültünk. Az alábbi promóciónk csütörtökön 00:00 és 24:00 között érvényes minimum bruttó 20.000 Ft rendelés után. Az ajánlatban szereplő borok ünneppé varázsolhatnak bármilyen hétköznapot. Dőljön hátra egy fotelben, kóstolja meg a prémium borokat elidőzve, kényelmesen és élvezze azok kristálytiszta esszenciáit! „Comme il faut”, ahogy mondaná a francia, azaz „ahogy kell”.

1_1.jpeg

  1. Válassza ki az Önnek tetsző tételeket teljes áron a Jammertal szortimentjéből. Itt tudja megtekinteni a borokat: https://jbb.hu/borok/.
  2. Küldjön egy megrendelést e-mailben csütörtökön (00.00 - 24.00 között) az onlinerendeles@jbb.hu-ra, minimum bruttó 20.000 Ft értékben.
  3. Minimum 20.000 Ft rendelés után, csak 2021. április 15-én 50%-os kedvezménnyel tud lecsapni az egyik legnépszerűbb borcsomagunkra!


Villányi kalandozások borcsomag

https://jbb.hu/termek/villanyi-kalandozasok/

Megrendelés leadása: onlinerendeles@jbb.hu

3.jpeg

További részletek:

  • Minden csütörtökön más, csak aznap kedvezményes borokat ajánlunk.
  • Vásárlás érvényessége: csütörtökön 00:00 és 24:00 között leadott rendelés esetén az onlinerendeles@jbb.hu e-mail címre.
  • A három lépésnek, feltételnek együttesen kell teljesülnie.
  • Fizetés: banki előreutalással vagy utánvétellel (szállítás során történő bankkártyás vagy készpénzes kiegyenlítéssel).
  • Szállítás: Budapest területén ingyenes.
  • Az ajánlat a webshopban történő vásárlásra nem érvényes, a kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, a kedvezmény készpénzre nem váltható.

2.jpeg

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr5016501498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása