Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Ismét nyitva a Jammertal Borbirtok Látogatóközpontja

2021. április 30. - Jammertal
Örömmel osztjuk meg, hogy a Jammertal Borbirtok Látogatóközpontja április 30-án újra megnyitja a kapuit. Már nagyon vártuk ezt a pillanatot, ezzel együtt vendégeink biztonsága a legfontosabb: a folyamatos fertőtlenítés és takarítás alap számunkra. Első az egészség!

A kormányrendelet még nem teszi lehetővé a rendezvények szervezését, ezért Látogatóközpontunkban étkezésre és borkóstolásra van lehetőség. Kényelmesen, a belső, tágas térben, illetve a teraszon is tudnak fogyasztani, időt tölteni, jóízűt beszélgetni.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget nemzetközi szinten jegyzett, kitűnő borainkkal és ízletes falatokkal! Jöjjön el hozzánk, igyon-egyen egy jót, sétáljon Villány semmihez sem hasonlítható utcáin és lankáin. Tökéletes program!


Ezzel parallel információ Önöknek: a Magyar Közlöny tájékoztatása szerint május 1-től 200 ezer forinttól 3 millió forintig terjedő bírsággal és egy évre szóló bezárással is sújthatók azok a szálláshelyek, ahol védettségi igazolvány nélküli vendégek tartózkodnak, vagy ahol zenés, táncos eseményt, illetve tíz fő feletti családi vagy magánrendezvényt tartanak. Az éttermek belső helyiségeiben vendégként csak azok tartózkodhatnak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. 
Tisztelettel megkérjük minden kedves vendégünket, hogy érkezéskor hozzák magukkal a védettséget igazoló okmányukat és a személyi igazolványukat is, a Jammertal Borbirtok Látogatóközpontja csak így tudja fogadni Önöket. A megértést köszönjük szépen.
jbb.png
Címünk: 
Jammertal Borászati Élményközpont
H-7773 Villány, Baross Gábor utca 106.
img_3824.jpeg
Nyitvatartásunk:
Hétfőtől csütörtökig: előzetes egyeztetés szükséges, szeretettel várjuk a hívását
Péntek: 10.00 - 20.00
Szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 14.00
Polgár Kata: +36 30/8 579 212, polgar.kata@jbb.hu
20210429_150159.jpg
img_3825.jpeg

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr3916518104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása