Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Tippek grillezéshez, hogy lenyűgözze a vendégeit

Kóstoljon hozzá kitűnő borokat a Jammertal csütörtöki ajánlatából!

2021. május 26. - Jammertal
Pillanatokon belül itt a nyár és álmodozunk a hosszú grillpartikról. A legtöbben tartanak a saját szervezéstől, mert macerásnak tűnik. Pedig pár tényezőre kell csak figyelnie és másnap zsebelheti is be a köszönő üzeneteket. Bár az időjárás elég hektikus mostanában, induljunk ki abból, hogy egy kellemes, meleg nyári estére szervezi a partit.
Az egész vendéglátás arról szól, hogy "szeretném, hogy a vendégem jól érezze magát, emiatt figyelek rá, gondoskodom róla". Tehát Önnek nem kitűnő szakácsnak kell lennie, hanem kellemes vendéglátónak, így a vendégei biztosan jól fogják érezni magukat.
jammertal_borbirtok.jpg
A grill az előkészítésről szól, vagyis mire megérkeznek a vendégek, már minden elő legyen készítve. Mire érdemes figyelni? Tippek dióhéjban:
1. Grill-eszközök. Az egész grillezésnek két lelke van. Ön és az eszközök. Ha nem jók az eszközök, a végeredmény is döcögni fog. Biztonságos, stabil és minőségi eszközökkel dolgozzon.
2. Italkínálat. Legyen hideg víz, jég, különféle üdítők, Jammertal borok :). Jól mutatnak a limonádék, feldobhatja őket különféle gyümölcsökkel. Gondolkodjon széles spektrumban, mit szeretnek a vendégei. Nyáron a folyamatos hidratálás alapvető. Legyenek kéznél a nyitóeszközök is. Az érkező vendégek biztosan szomjasak lesznek, az italoknál fognak kezdeni. További észrevételünk, hogy válasszon olyan borokat, amelyek menni fognak a menühöz. (Ha nem tudja ezt megítélni, bátran hívhat minket.)
3. Fűszerek és szószok bekészítve. Meg is veheti, de higgye el, finomabb és más élmény, ha saját kezűleg készíti ezeket. Nagyon jól mutat, ha kis cimkékre kézzel ráírja, mi micsoda.
4. Ételek: előre gondolja át, mit kíván elkészíteni és minden alapanyag rendelkezésre áll-e. A grillparti nem csak grillezett húsokat, halat és zöldségeket jelent, hanem köretet és desszertet is. Könnyű saláták, tészta, jópofa sütemények is javasoltak a kínálatba. Itt is a kulcs: a széles spektrum. Tudjanak a vendégek több lehetőség közül választani. Egyrészt Öntől is tudjanak kérni a vendégek ételt, másfelől ki is tudják magukat szolgálni.
jammertal_4_1.jpg
5. Az asztal. A vendégek folyamatosan érdeklődni fognak, miben segíthetnek, de a főszerep végül a közös teraszasztal lesz. Legyen csinos az asztal, öltöztesse fel vidáman!
6. Edények és evőeszközök. Van, aki eldobható eszközöket preferál, másnál ez szóba sem jöhet. 
7. Kellékekről pár szóban. Háttérzene: azonnal oldja a hangulatot. Vendégváró dekor: már a bejáratnál jelezheti kis zászlóval, hogy különleges parti készülődik. Lehet a grillpartinak saját koncepciója és ez visszaköszönhet a dekorban. Nincs hely az asztalnál? Feldobja a kertet egy pikniktakaró. Közel a grillhez egy tábla nagyon hangulatos lehet kézzel írt menüvel. Virágok: anélkül inkább neki se álljon.:) Legyezők: jó szolgálatot tudnak tenni. Világítás: minden éjjeli grill legfőbb csodája.:) Játékok közül a kártyajátékok jó szolgálatot tehetnek.
8. Biztonság. Legyen kéznél elsősegély csomag, gyertyák, szúnyogirtó és naptej is. Bármi megtörténhet, de inkább ne legyen egy apró baleset sem. Ha mégis, Ön felkészült. Szúnyogok távoltartására környezetbarát tippünk: zsálya a meleg grill közelében.
9. Borkóstolás. A grillezés egyik legjobb programpontja, amikor ételekhez kóstolnak borokat. Végtelen kísérletezés, hosszú beszélgetésekkel, akár kültéri mozizás közben. 

A listát a végtelenségig tudnánk folytatni sok-sok tippel, mert mi magunk is nagyon szeretünk grillezni, ezért a nyarat köszöntve kifejezetten grillhez állítottuk össze a Jammertal csütörtök eheti ajánlatát.

  1. Válassza ki az Önnek tetsző tételeket teljes áron a Jammertal szortimentjéből. Itt tudja megtekinteni a borokat: https://jbb.hu/borok/.
  2. Küldjön egy megrendelést e-mailben csütörtökön (00.00 - 24.00 között) az onlinerendeles@jbb.hu-ra, minimum bruttó 20.000 Ft értékben.
  3. Minimum 20.000 Ft rendelés után, csak 2021. május 27-én, csütörtökön 'Kora nyári grill csomagot' kínálunk 50% kedvezménnyel:

2 x W4U Pink Panther 2020
2 x W4U Blue Velvet 2017
2 x Jammertal Blue Sky 2012
bruttó 25.840 Ft helyett 12.920 Ft

Megrendelés leadása: onlinerendeles@jbb.hu
jammertal_borbirtok2.jpeg

További részletek:

  • Minden csütörtökön más, csak aznap kedvezményes borokat ajánlunk.
  • Vásárlás érvényessége: csütörtökön 00:00 és 24:00 között leadott rendelés esetén az onlinerendeles@jbb.hu e-mail címre
  • A három lépésnek, feltételnek együttesen kell teljesülnie.
  • Fizetés: banki előreutalással vagy utánvétellel (szállítás során történő bankkártyás vagy készpénzes kiegyenlítéssel).
  • Szállítás: Budapest területén ingyenes.
  • Az ajánlat a webshopban történő vásárlásra nem érvényes, a kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, a kedvezmény készpénzre nem váltható.

jammertal_borbirtok3.jpeg

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr1516572914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása