Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Így készül az új borunkhoz a címke!

2021. június 20. - Jammertal

Tavasszal kihirdetésre kerültek az ország legjobb borhonlapjai, nagyon örültünk annak, hogy köztük van a Jammertal Borbirtoké is! :) A zsűri egyik különdíját, a Peltan-Brosz elismerését a JBB nyerte el. Nyereményünk, hogy a Peltan-Brosz ügynökség egy, a közeljövőben piacra kerülő borunkhoz címketervet készít. Az ügynökség két munkatársát pár héttel ezelőtt már vendégül láttuk Villányban, a Jammertal Borbirtokon annak érdekében, hogy jobban megismerhessék az értékeinket, a hitvallásunkat és a folyamatainkat.

tervezes.jpg

A tervezés elindult, mi pedig nagyon várjuk a terveket. Addig is feltettük a tervezőknek azokat a kérdéseket, amelyeket olvasóink címeztek nekünk. 


Köszönjük szépen a különdíjat. Mi alapján döntöttetek mellettünk?
A döntésben a legmeghatározóbb a honlapon történő vizuális kommunikáció volt: egységes és letisztult látvány vonul végig az oldal egészén. Azonosul a borok megjelenésével, amiket magas minőségű fotókon láthatunk.

Mióta foglalkoztok grafikai tervezéssel? Mire specializálódtatok?
Roland 2011-ben kezdett grafikával foglalkozni, kezdetben egyedül építette a későbbi stúdió stílusát. Az első években ipariasabb jellegű és műszaki hátterű cégeknek készített arculatokat, majd később divatmárkák és kozmetikumok vizuális újratervezésén dolgozott. Ekkor bővült a csapat is. Jelenleg többnyire külföldi - amerikai, ausztriai, angol - megrendelőknek tervezünk arculatot és csomagolásokat.

Mi inspirál Benneteket a felajánlott tervezés, feladat során?
Inspiráló, hogy teljes mértékben szabad kezet kaptunk a tervezéshez, aminek következtében már önmagában a többitől való eltérése miatt is egyedi címke fog készülni.

Nemrég jártatok a Jammertal Borbirtokon. Milyennek írnátok le a borbirtok hangulatát?
Remek élmény volt a birtokon történt látogatásunk! Kiemelkedő színvonalat képvisel minden része. Külön említésre méltó a rengeteg kortárs műalkotás a Látogatóközpontban.

Ha mondanotok kellene 3 kifejezést a JBB kapcsán, mi az a 3, amely eszetekbe jut és szerintetek illik a Jammertal Borbirtokhoz?
Magas színvonal, precizitás, profizmus.

Mi az, ami ténylegesen kihívást, feladatot jelent a leendő boroscímke megalkotásában?
Ami fontos feladat lesz, az a Jammertal egyéniségének belefoglalása a címkébe.

Általában véve mi a folyamat egy boroscímke tervezésének Nálatok?

Első körben minél részletesebben megismerkedünk a kijelölt bor történetével, amiben nagy segítség volt, hogy a borbirtokon személyesen a főborász mutatta be nekünk egy borkóstoló keretein belül. Jelen esetben a névválasztásban is részt fogunk venni. Ezután kezdődik a koncepció kialakítása és elkészülnek az első tervek is. Ezeket az ügyféllel megvitatva alakítjuk, majd véglegesítjük.

Hogyan befolyásolja a tervezést a tény, hogy prémium bornak készítetek címkedesignt?
A leendő címkének illeszkednie kell majd a korábban kialakított színvonalhoz, hordoznia kell a Jammertalhoz kapcsolódó elegancia jegyeit.

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr316599650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása