Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Szenzációs világsikert ért el a Jammertal Borbirtok Luxemburgban!

2021. július 05. - Jammertal

A világ egyik legnagyobb presztízsű borversenyét, a Concours Mondial de Bruxelles 2021 eseményét az idén Luxemburgban rendezték meg június 17-27 között. A világ minden részéről 300 zsűritag 9 napon keresztül értékelt mintegy 10 000 beérkezett mintát.

A verseny legmagasabb pontszámot elért tétele a vörösborok kategóriájában, mintegy 7 500 versenytárs előtt – abszolút győztesként – a villányi Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015, amely Grand Gold Medal Revelation Red Wine díjat nyert el.

Hasonló elismerést nemzetközi elitbe tartozó borversenyeken magyar vörösbor mostanáig nem ért el.

jammertal-borbirtok.jpg

A Jammertal Borbirtok merlot-ja nem egy külön kategória (pl. bordói típusú vörösborok) legjobbja lett, hanem az egész nemzetközi mezőny összes vörös tétele közül vitte el a pálmát.

A Cassiopeia MCS*Achird 2016 Nagyarany,

a Cassiopeia Franc 2015 Arany érmet nyert.

672 francia, 507 spanyol, 389 olasz és 335 portugál érem ellenére ezen a versenyen a világ legjobb vörösbora magyar lett.

Ez az eredmény fényes visszajelzése a Jammertal Borbirtokon zajló rendkívül magas színvonalú szőlészeti és borászati szakmai munkának.

Díjaink: https://jbb.hu/dijaink/



***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

 

Bor, jó magyar bor, borbolt, bor online, magyar borok, prémium bor, luxus bor, Villány, bor webshop, designer bor, designerbor, designer borok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr7716613406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása