Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

JBB jótékonysági kampány

2021. szeptember 15. - Jammertal

Október 15. A látássérültek nemzetközi napja, A fehér bot napja. Szeretteink, barátaink révén érintettek vagyunk a témában, emiatt egy hónapos kampányt indítunk. Ha van kedved, csatlakozz! Kampányunk célja a látássérültek társadalmi jelenlétének erősítése a köztudatban, az ő - gyakran láthatatlan, nem evidens - problémáikra való figyelemfelhívás. Egy gondolatot ajánlunk minden kedves olvasónk figyelmébe: csak képzeld el, milyen lenne a mindennapi életed, ha nem látnál?

Vásárold meg a Jammertal Grand 2017 tételünket webshopunkból

https://jbb.hu/termek/jammertal-grand-2017/

és mi minden, 2021. szeptember 15. és október 15. között vásárolt, fent jelölt borospalack után bruttó 500 Ft-ot a Vakok Állami Intézete „Fény a Sötétben Alapítvány” részére adományozunk. Az adományozásról bizonylat is fog készülni. Egy palack ára bruttó 5990 Ft.

A jótékonyság egy olyan tett, amelyet mások helyzetének könnyítése érdekében végzünk. Adni jó! Vásárolj világszínvonalú bort és tegyél jót!

A Jammertal Borbirtok Csapata csak nemzetközileg díjazott borokat készít, kampányunk szolgálatába azt a borunkat állítjuk, amelyet több mint 1550 vásárlónk, követőnk, partnerünk kiemelten kedvencnek ítélt.

Várjuk a csatlakozásodat! A szemünk világa ritka kincs.

A szállítási költség Budapest és agglomerációja esetén 1000 Ft, nettó 15.000 Ft értékű vásárlás esetén ingyenes. 
Vidéki szállítás esetén a szállítási cím ismeretében egyedileg egyeztetünk a szállítási költség összegéről.

jammertal_4.jpeg

 

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Előjegyzés: https://jbb.hu/concours-dijnyertes-borok-elojegyzes/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

 

Bor, jó magyar bor, borbolt, bor online, magyar borok, prémium bor, luxus bor, Villány, bor webshop, designer bor, designerbor, designer borok. Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015, Cassiopeia Merlot 2015. Concours Mondial de Bruxelles 2021 Cassiopeia Merlot 2015.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr1216690152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása