Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Webshopban is elérhető már a világelső Cassiopeia Merlot 2015

2021. szeptember 23. - Jammertal

A luxemburgi mezőnyben abszolút győztes tételünk már elérhető webshopunkban!

Mély rubinszín, vékony gránátos széllel. Megállapodott, komplex illat: az érett fekete bogyós gyümölcsök mellett a hordós érlelés édes fűszerei és étcsokoládés aromái jelentkeznek. Ízben tartalmas, gazdag és mély; rumosmeggyet és szilvát idéz, amit szépen díszítenek a hordó fahéjas, csillagánizsos fűszerei. Bársonyosan puha, finom a tannin, élénk a savtartalom. Telt, testes, lecsengése hosszan elkísér.

A Concours Mondial de Bruxelles 2021 bor világversenyen birtokunk Cassiopeia Merlot 2015 tétele kapta az összes beküldött vörösbor közül a legmagasabb értékelési pontszámot, ezzel elnyerte a Grand Gold Medal Revelation Red Wine címet. 

A tétel kényelmesen megrendelhető a webshopunkból:

https://jbb.hu/termek/cassiopeia-merlot-2015/

cassiopeia-merlot-2015.jpg

 

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Előjegyzés: https://jbb.hu/concours-dijnyertes-borok-elojegyzes/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva. 

Bor, jó magyar bor, borbolt, bor online, magyar borok, prémium bor, luxus bor, Villány, bor webshop, designer bor, designerbor, designer borok. Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015, Concours Mondial de Bruxelles 2021 Cassiopeia Merlot 2015.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr7916698824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása