Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Dining Guide interjú dr. Szűcs Róberttel, a Jammertal Borbirtok tulajdonosával

2021. október 01. - Jammertal

„A világelső borunk egy óriási történet egész Villány számára” – Dining Guide interjú dr. Szűcs Róberttel, a Jammertal Borbirtok tulajdonosával

„A Jammertal Birtokon immár húsz éve készítenek borokat dr. Szűcs Róbert tulajdonos irányítása alatt. Egészen idáig a marketingzajtól szinte teljesen visszahúzódva működtek, sok tekintetben újító szemlélettel, jelentős részben külföldi piacra termelve boraikat.

A minőségpiramis csúcsáról indulva a Koh-I-Noor, Cassiopeia, Jammertal és Wunderlich címkék alatt egyaránt a birtok borait találjuk, habár a hazai kereskedelemben a Wunderlich márkán kívül elsősorban egyelőre a saját webshopjukban. A modern borászatnak egymillió palack a nominális kapacitása; óriási, 2100 négyzetméteres látogatóközpontjukba pedig egész évben várják a kíváncsi (kóstoló)vendégeket a villányi Jammertal-dűlő lankáinak lábához. A birtok nagyívű bortrezort is rejt, a 90 ezer palackos tárolóhely világklasszis ebben a mezőnyben."

Teljes cikk ide kattintva, a Dining Guide-on.

dr_szucs_robert.png

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva. 

Bor, jó magyar bor, borbolt, bor online, magyar borok, prémium bor, luxus bor, Villány, bor webshop, designer bor, designerbor, designer borok. Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015, Concours Mondial de Bruxelles 2021 Cassiopeia Merlot 2015, Jammertal Villányi Franc 2016.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr4416706256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása