Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Bortrezor, azaz privát luxus borospince

2021. január 15. - Jammertal

Tudta, hogy a bortrezort bérelheti? Lényegében privát high-tech borospinceként kezelheti a rendszert. Többek között az egyik legfontosabb előnye, hogy valaki otthon érezheti magát egy világszinten elismert borászatban és élvezheti ennek minden előnyét anélkül, hogy a szőlészettel és borászattal kapcsolatos problémák és pénzügyi kockázatok őt bármilyen szinten terhelnék.

Megmutatjuk a bortrezort, kérjük, kattintson a videóra: 

Szerencsések vagyunk, mert a jelentős számú trezorbérlőnk mind értékeli ezt a különleges szolgáltatást, ez egy zárt VIP-kör.

jammertal3_2.jpg

Két vélemény, ajánlás:

2006 óta van trezorunk a Jammertal Borbirtokon. Még soha nem merült fel a gondolat, hogy erre ne lenne szükségünk. Hogy miért?

Csodálatos pince és trezor, folyamatosan fejlődő környezet a Szársomlyó lábánál, kiemelkedően jó bor kínálat, a konyha a kis látogatásokat és a nagy rendezvényeket is magas színvonalon szolgálja ki, odaadó és profi személyzet, rugalmas-vendég orientált vezetés, folyamatos és jelentős kedvezmények a trezor tagságnak. Jó szívvel ajánlom másoknak is ezt a lehetőséget.

/Balázs/ 


Finom borok között, "szakértő csapat" tagjaként, osztályon felüli környezetben vendégként is házigazdának érezhetem magam. 

Amiért ajánlanám másnak is: Nemzetközi szinten is jegyzett borokat kedvezménnyel, fantasztikus környezetben fogyaszthat, kulisszatitkok mögé is beleshet, külön egyedi kéréseket is megfogalmazhat a trezorhoz csatlakozó. 

/Zsolt/

 

A videóban szereplő tétel: CASSIOPEIA FRANC 2012
Webshop link: https://jbb.hu/termek/cassiopeia-franc-2012/

jammertal_3.jpg

Miért hasznos?

Vannak különleges évjáratok, azokban készített különleges tételek. A borászatok nyilvánvalóan abban érdekeltek, hogy adott időn belül eladják készleteiket. Miután egy évjárat kifutott, az többé nem elérhető kereskedelmi forgalomban (vagy csak jelentős felárral). Ha valakinek egy évjárat egy bizonyos bora megtetszik, érdemes belőle egy nagyobb mennyiséget megvásárolni és azt későbbi időszakra elraktározni.

 jammertal2.jpg

 

A szolgáltatásról, árról, tagságról részletesen ide kattintva olvashat:

https://jammertal.blog.hu/2020/11/18/lepje_meg_magat_luxus_bortrezor_berleti_szolgaltatassal

 

Ajánlatkérés, megrendelés

Ha szeretné meglepni önmagát vagy másokat bortrezor bérleti szolgáltatással, kolléganőnk, Polgár Kata áll szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken.

Polgár Kata

Mobil: +36 30 857 9212

E-Mail: polgar.kata@jbb.hu

Bortrezor Tagsági Kör Ügyintézés, Események Szervezése, Helyfoglalás, Borvásárlás

 

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr5716391316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása