Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Hogyan kóstoljunk bort?

2021. január 26. - Jammertal

Türelemmel. Ez az türelem annak szól, hogy nem kell mindent tudnunk, értenünk, megfejtenünk. Csak Ön van és a bor. Elvárásból keveset javaslunk, inkább igényeink legyenek.

csomag.jpg


Megbecsüléssel. Vajon hány olyan italt vásárolunk nap mint nap, amelynek egy kortya 20 másodpercig tart, de az 3 évig készült? Értékeljük a kitűnő bort. Ezt tartalmazza: kiváló alapanyagot, a természet szeszélyes hangulatát, a szőlész gondoskodását, a borász óvó figyelmét a kémiai eljárások során, a fejlődésnek biztonságos közeget adó hordót, a tökéletes palackot és sokszor átgondolt címke designt, de ami a legfontosabb, a borászat megalkuvás nélküli törekvését arra, hogy Önnek a legjobb tudása szerint a legkiválóbbat nyújtsa.

Szeretettel. Szeressük a folyamatot, a saját tempónkat.

bor_3.jpg

Törődéssel. Ez a bor a borászatnak invesztációt jelentett, benne van minden munkatárs szíve, törődése és tudása. Ön pedig pénzt adott ezért. Vessen egy pillantást a borospohárra és annak tartalmára, élvezze az illatokat és a látványt. Vegyen egy kortyot a szájába és másodpercekig tartsa benn, érezze meg magát a bort. Ha megismétli, minden alkalommal mást érezhet, ami teljesen normális.

Fókusszal. Használjuk minden érzékszervünket, melyeket a bor megérint.

Ügyesen. Csodás érzés jól és könnyedén kinyitni egy palackot.

Szeretnénk, ha nem csak azt tudná, mit szeret. Azt szeretnénk, ha tudná definiálni, miért szereti az adott tételt. Ehhez elég lesz egy érzés vagy egy gondolat.

Jószándékú észrevételünk:
Tisztelje meg önmagát szép borospoharakkal és stabil, működőképes, minőségi dugóhúzóval.

Köszönjük szépen a pozitív visszajelzéseket új „Első Kóstoló Csomagom” összeállításunkhoz.
Azoknak, akik még nem próbálták, szívből javasoljuk. Legyen kivételes az első alkalom.

Webshop link, vásárlás:

https://jbb.hu/termek/elso-kostolo-csomagom/

A csomag tartalma:

Pink Panther, 2019

400 Arpensis Cabernet Franc, 2013

400 Arpensis Cabernet Sauvignon, 2015

Wunderlich Merlot, 2013

Kitűnő betekintést nyújt Villány jellegzetes borfajtáiba. A 100 % kékfrankos rozétól kezdve a merlot- n keresztül a cabernet -kig minden tétel szépen hozza az adott fajtára oly jellemző íz-jegyeket. Jó alapot nyújt kezdő borkóstolóknak, de kellemes percekkel ajándékozza meg a haladó borbarátokat is.

Évjáratok: 2013, 2015, 2019

jammertal_5.jpg

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr6016404874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása