Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Már csak 4 nap és zárul a játék

Köszönjük a rengeteg véleményt!

2021. augusztus 27. - Jammertal
Kiválót nyújtani nem szerencse, hanem döntés és szokás kérdése. Mi megalkuvás nélkül erre törekszünk. Határozott elképzelésünk van arról, hogy a kitűnő bor mit jelent és sok éves munkánkat meg is koronázta, hogy júliusban a Concours Mondial de Bruxelles 2021 bor világversenyen birtokunk Cassiopeia Merlot 2015 tétele kapta az összes beküldött vörösbor közül a legmagasabb értékelési pontszámot, ezzel elnyerte a Grand Gold Medal Revelation Red Wine címet, azaz a luxemburgi mezőnyben világbajnoki címet hoztunk el a vörösborok kategóriájában. Ez egy olyan objektív nemzetközi elismerés, amelyet a világ legismertebb borszakértői ítélnek oda. 
jammertal-borbirtok_1.jpg
Ezzel parallel fontos megemlítenünk, hogy ez az "érem", azaz a munkánk egyik oldala csupán. A másik pedig az, hogy elengedhetetlennek tartjuk a fogyasztók igényeit megkérdezni, a Tietekét. Enélkül nem lehetséges a fejlődés. Egy világbajnoki cím után nem hátradőlünk, hanem új célokat tűzünk ki és hozzátok fordulunk. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy nagyító alá vessük a borral kapcsolatos fogyasztási szokásokat és azok mentén még jobbat nyújthassunk számotokra. Fantasztikus érzés, hogy amikor ezt a posztot írjuk, lassan a közel ezredik részletes véleményt, őszinte gondolatot olvashatjuk. Köszönjük! 

Augusztus 31-ig tart a játék, azaz még 4 napotok van megosztani a gondolataitokat velünk. Ha még nem tettétek meg, erre a linkre várjuk szeretettel az észrevételeiteket: 
Eltérő családokból, más régiókból, különféle borfogyasztási szokásokkal jövünk, mindannyian mást és mást kóstoltunk eddig, ezért mindenkinek a véleménye hozzátesz és árnyalja az összképet. Érdemes kitölteni az űrlapot, mert remek ajándékokkal készültünk.
A magas részvétel miatt, mint már megosztottuk Veletek, a nyertesek számát 1-ről 37-re emeltük

A játék részletei ide kattintva tekinthetők meg: 
Veletek együtt szeretnénk nagy léptékben gondolkodni!

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Előjegyzés: https://jbb.hu/concours-dijnyertes-borok-elojegyzes/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

Bor, jó magyar bor, borbolt, bor online, magyar borok, prémium bor, luxus bor, Villány, bor webshop, designer bor, designerbor, designer borok. Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot 2015, Cassiopeia Merlot 2015. Concours Mondial de Bruxelles 2021 Cassiopeia Merlot 2015.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr9016672838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása