Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

Készülnek a Jammertal Borbirtok 2021-es égetett kishordói

Már csak a lézergravírozás maradt hátra - Videóval!

2021. január 12. - Jammertal

A prémium vörösborok készítésénél döntő jelentőségű a megfelelő hordóhasználat. A hordók típusa és minősége kritikus módon alakítja a bor tulajdonságait.

A hordók beszerzése egy pincészetben minden évben egy jól átgondolt befektetés. A kiváló borok minőségét és ezzel párhuzamosan az értékét hivatott növelni. Megfelelő kezeléssel és használattal a hordó különböző életciklusaiban rejlő értékek optimálisan kiaknázhatóak.

 

Egy borászat stílusához a vele általában szorosan együttműködő kádárok is hozzájárulnak. Egymással szimbiózisban dolgozva törekednek az egyre érdekesebb és nagyobb borok készítésére.

trust-hordo.jpg

A Jammertal Borbirtok a Trust Hungary Zrt.-ben találta meg a tökéletes partnert. A Trust Hungary ugyanazt a filozófiát és gyakorlatot képviseli, mint mi: „világszínvonalat Magyarországról".

v1_212.jpg

Másfél évtizede használjuk magyar, amerikai és francia tölgyből készült különböző űrtartalmú és égetésű termékeiket. Rengeteg tapasztalatot osztottunk meg egymással, ami egyre kifinomultabb végeredményre vezetett bennünket. 

 premios_0075.jpg

A képen Győri Anikó, Magyarország madridi nagykövete volt kedves átvenni a JBB nevében a 2019-es Vino Y Mujer „Gran Diamante" elismerését, mely az egész borverseny legjobb kishordóban érlelt vörösborának járt (Koh – I – Noor Cabernet Franc 2011).

Webshop link: ide kattintva.

kn_cf1.jpg

A különböző hordófajtákról bővebben:

Milyen fából készülnek az érlelésre használt kishordók?

https://jammertal.blog.hu/2020/12/09/milyen_fabol_keszulnek_az_erlelesre_hasznalt_kishordok

Mindent a fából készült hordókról

https://jammertal.blog.hu/2020/12/07/mindent_a_fabol_keszult_hordokrol

 

***

Partnerünkről, a Trust Hungary Zrt.-ről:

Instagram: https://www.instagram.com/trustcooperage

Facebook: https://www.facebook.com/TrustCooperage

Web: http://trusthungary.hu/hu

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr2416386224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása